Tilbage til forrige side

ELSE GULD/ FERSKEN

149 DKK
Product code: 271

Lagerstatus: På lager

kort beskrivelse:

Eksklusivt armbånd lavet af små japanske glasperler. Guldperlerne er 18k. forgyldte og låsen er 18k forgyldt sølv sølv.  


Armbåndet er justerbart og passer alle håndled.


Se mere info under billederne.

Antal stk.:
ELLER

Detaljer

Eksklusivt arbånd lavet af små japanske glasperler. Guldperlerne er 18k. forgyldte og låsen er 18k forgyldt sølv.  

Få et lækkert sommerlook ved at mikse flere delikate armbånd på håndledet.

 

 

 

 

 

Alle Bellabi smykker er lavet af 925 Sterling sølv og har efterfølgende fået en overfladebehandling; enten forgyldt med 2-3 lag 14 karat guld, eller belagt med Rhodium, som giver en smuk mørk overflade. Samtlige smykker får til sidst en electro coating, som sammen med den tykke forgyldning/ rhodinering sikrer en lang holdbarhed af smykkets originale udseende.

Alle overfladebehandlinger vil slides af over længere tids brug grundet bla. friktion, stød, sved og forurening, og så er kan en ny forgyldning/ rhodinering være nødvendig.

Alle smykker er håndpoleret og har en silkemat finish, da vi synes dette giver et mere råt look. Den matte overflade vil med tiden blive mere mere blank grundet slid, dette vil især ske på fingerringe.

For at mindske slid bedst muligt anbefaler vi at du undgår kontakt med for meget vand og kemikalier som sæbe, creme, olier, klorvand, saltvand rengøringsmidler osv. Tag altid dine smykker af når du bader, sover og solbader.

Rens jævnligt dine smykker med vand og mild sæbe og tør dem af med en blød klud, så rester af sved, creme osv fjernes.

Sølv vil over tid erodere især hvis de ikke bliver brugt, smykkerne opbevares bedst i en lufttæt æske eller pose, opbevar aldrig smykker på badeværelset hvor der er høj luftfugtighed.

Bellabi jewellery er stemplet med holdighedsstempel 925 for at angive at materialet er sterlingsølv samt navnestemplet BBI som betyder at smykkerne kontrolleres af dansk ædelmetalskontrol, hvilket er din garanti for ægthed.