Returnering

Returnering

Bellabi Jewellery tilbyder 14 dages fuld returret på alle varer gældende fra den dag, du modtager dem. Returnering accepteres kun såfremt smykkerne returneres i original og ubrudt emballage og såfremt smykket er ubrugt.

Ønsker du at gøre brug af returretten, skal du kontakte Bellabi Jewellery på mailadresse: kundeservice@bellabi.dk, Herefter modtager du en returseddel, som du skal udfylde og returnere sammen med en kopi af ordrebekræftelsen og varen. På retursedlen er returadressen oplyst.

Omkostninger og ansvar i forbindelse med returnering af varer er kundens og vi anbefaler, at returnering forgår som pakkepost, hvor der er inkluderet forsikring og track and trace. Vi modtager ikke returvarer, der sendes pr. efterkrav.

Bellabi Jewellery tilbagebetaler det fulde varebeløb eksklusiv fragtomkostninger til kunden. Beløbet vil hurtigst muligt blive sat ind på det kort, som blev brugt i forbindelse med købet.

 

Reklamation

Bellabi Jewellery er omfattet købelovens 2-årige reklamationsret, hvilket betyder, at du har ret til reparation, ombytning eller at få pengene retur ved produktionsfejl og mangler eller ved fejl opstået inden for to år ved normal brug. Reklamationsretten dækker ikke ved fejl, skader eller slitage, som opstår på grund af uhensigtsmæssig brug, manglende vedligeholdelse eller almindelig slid. Se mere information under produktpleje.

Har du en reklamation så kontakt kundeservice@bellabi.dk Hvis vi finder reklamationen berettiget, vil du modtage en returseddel, som du skal udfylde og returnere sammen med en kopi af ordrebekræftelsen og varen. På retursedlen er returadressen oplyst.  Bellabi Jewellery refunderer rimelige fragtomkostninger, som du har i forbindelse med returnering af en reklamation.