Om Bellabi

Bellabi Jewellery er det nye smykkebrand, som både inspirerer og udvikler tidens smykketrends. Bellabi Jewellerys vision er at skabe tidssvarende kvalitets designersmykker af ædelmetaller – til en pris som betyder, at alle kan følge trenden.

 

Designer er Birgit Jepsen, som har en baggrund indenfor modebranchen og lang erfaring med især tøj og smykker. Hun har en kreativ tilgang til design og vil skabe fashiontrends i ædle metaller, som kan bæres forskelligt alt efter humør og outfit.

Stilen er enkel og grafisk og inspirationen hentes enten indenfor tidens kunst, interiør og mode eller mere indirekte gennem en tilfældig form eller følelse.

 

Hos Bellabi Jewellery har vi personlig kontakt til vores producenter og garanterer derfor en konstant høj kvalitet af metallerne og at arbejdet foretages af uddannede fagfolk under ordentlige forhold. Alle smykker bliver bearbejdet individuelt og er håndværk, hvilket skaber den smukke finish.

 

Bellabi Jewellery smykker sælges primært via vores webshop, hvilket betyder, at priserne er yderst konkurrencedygtige og at vi sikrer høj kvalitet i den salgs- og serviceoplevelse, som vi ønsker at give dig.