Tilbage til forrige side

ELEONORA GULD

229 DKK
Product code: 183

Lagerstatus: På lager

kort beskrivelse:

Eksklusiv ørekæde i håndpoleret 14k. forgyldt sølv med en lille dråbe.


Den kan hænge ned eller snoes gennem flere huller i samme øre.


Ørekæden sælges enkeltvis og prisen er for 1 styk.


Se mere info under billederne.

Antal stk.:
ELLER

Detaljer

Eksklusiv ørekæde i et helt basic design. Den kan hænge ned eller snoes gennem flere huller i samme øre. Størrelse: ca. 140 mm lang. Smykket er håndpoleret og har en silkemat overflade med rå struktur. Materialet er 925 sterling sølv forgyldt med 2 micron 14 karat guld, som efterfølgende har fået en electro coating der gør at forgyldningen holder længe uden at erodere.

Alle Bellabi smykker er lavet af 925 Sterling sølv og har efterfølgende fået en overfladebehandling; enten forgyldt med 2-3 lag 14 karat guld, eller belagt med Rhodium, som giver en smuk mørk overflade. Samtlige smykker får til sidst en electro coating, som sammen med den tykke forgyldning/ rhodinering sikrer en lang holdbarhed af smykkets originale udseende.

Alle overfladebehandlinger vil slides af over længere tids brug grundet bla. friktion, stød, sved og forurening, og så er kan en ny forgyldning/ rhodinering være nødvendig.

Alle smykker er håndpoleret og har en silkemat finish, da vi synes dette giver et mere råt look. Den matte overflade vil med tiden blive mere mere blank grundet slid, dette vil især ske på fingerringe.

For at mindske slid bedst muligt anbefaler vi at du undgår kontakt med for meget vand og kemikalier som sæbe, creme, olier, klorvand, saltvand rengøringsmidler osv. Tag altid dine smykker af når du bader, sover og solbader.

Rens jævnligt dine smykker med vand og mild sæbe og tør dem af med en blød klud, så rester af sved, creme osv fjernes.

Sølv vil over tid erodere især hvis de ikke bliver brugt, smykkerne opbevares bedst i en lufttæt æske eller pose, opbevar aldrig smykker på badeværelset hvor der er høj luftfugtighed.

Bellabi jewellery er stemplet med holdighedsstempel 925 for at angive at materialet er sterlingsølv samt navnestemplet BBI som betyder at smykkerne kontrolleres af dansk ædelmetalskontrol, hvilket er din garanti for ægthed.